Tekniske krav

Nettlesere som støttes

De siste versjonene av alle vanlige nettlesere (Chrome, Firefox, Edge & Safari).
Tjenestene og MFP-ene er tilkoblet via http og https. Sørg for at IWS-programmet er konfigurert. Bruk IWS-installasjonsveiledningen som fulgte med IWS-installasjonsverktøyet for å gjøre dette. Den aktuelle IWS-pakken ligger i administratorgrensesnittet til bizhub Evolution.

Minstekrav til Internett-tilkobling

En Internett-tilkobling med 6 Mbit/s nedstrøms og 1 Mbit/s oppstrøms er nødvendig. Minst 16 Mbit/s nedstrøms og 4 Mbit/s oppstrøms anbefales.

Støttede operativsystemer

Alle operativsystemer støttes. Dette inkluderer Microsoft Windows, Linux og Mac OS X. Alle operativsystemer med støtte for nettleser kan potensielt sett benytte tjenesten. En moderne nettleser (Chrome, Edge, Firefox eller Safari) med aktivert JavaScript-støtte er nødvendig.

Mobile enheter (iOS & Android)

bizhub Evolution kan brukes på mobile enheter. Enheten må ha en nettleser og Internett-tilkobling for å kunne gjøre dette. Brukeren kan logg seg på via nettleseren og bruke bizhub Evolution. Dokumenter som kan åpnes via nettleseren, kan behandles så lenge de har riktig filformat i forhold til den aktuelle tjenesten.

Støttede språk

Brukergrensesnittet til bizhub Evolution-plattformen er tilgjengelig på flere språk. I begynnelsen er engelsk og tysk tilgjengelig.

Minstekrav til multifunksjonssystem

Multifunksjonssystemet krever Internett-tilkobling. IP-adressen kan være statisk eller dynamisk. Multifunksjonssystemet kobles til via proxy. Enkel godkjenning støttes.

bizhub Evolution kan brukes i følgende systemer som har nødvendig konfigurasjon.
Merk: Programmet kan også kjøres på andre systemer og konfigurasjoner, men har ikke blitt testet og godkjent. Programmet kan ikke brukes sammen med en Fiery-kontroller.

Konica Minolta bizhub System Minimum fastvareversjon Nettleser, i-Option-lisens LK-101v3 Minneutvidelse til 4GB RAM,  i-Option
bizhub C654e/C754e GD2-K9 påkrevd påkrevd
bizhub C224e/C284e/C364e/C454e/C554e GD2-K9 påkrevd påkrevd
bizhub 654e/754e GD2-K9 påkrevd påkrevd
bizhub 224e/284e/364e/454e/554e GD2-K9 påkrevd påkrevd
bizhub C3351/C3851/C3851FS G00-N5 inkludert, må kanskje aktiveres valgfritt*
bizhub C227/C287 G00-N5 inkludert, må kanskje aktiveres valgfritt*
bizhub C258/C308/C368 G00-N5 inkludert, må kanskje aktiveres valgfritt*
bizhub C458/C558/C658 G00-N2 inkludert, må kanskje aktiveres inkludert
bizhub C659/C759 GC2-10 inkludert, må kanskje aktiveres inkludert
bizhub 227/287/367 G00-N5 inkludert, må kanskje aktiveres valgfritt*
bizhub 308/368 G00-N5 inkludert, må kanskje aktiveres valgfritt*
bizhub 308e/368e GC3-11 inkludert, må kanskje aktiveres valgfritt*
bizhub 458/558 G00-N5 inkludert, må kanskje aktiveres inkludert
bizhub 458e/558e/658e GC3-09 inkludert, må kanskje aktiveres inkludert
bizhub 758/808/958/Pro 958 G00-N2 inkludert, må kanskje aktiveres inkludert
bizhub 4052/4752 G00-11 inkludert, må kanskje aktiveres valgfritt*
bizhub C3350i, C4000i, C4050i G00-23 inkludert, må kanskje aktiveres inkludert
bizhub C250i, C300i, C360i, C450i G00-23 inkludert, må kanskje aktiveres inkludert
bizhub C550i, C650i G00-25 inkludert, må kanskje aktiveres inkludert
bizhub 300i/360i/450i/550i/650i/750i G00-D0 inkludert, må kanskje aktiveres inkludert
bizhub 4752i/4052i G00-D0 inkludert, må kanskje aktiveres inkludert

* Aktivering av nettleseren begrenser enkelte funksjoner. Du finner mer informasjon i tabellen nedenfor. Vi anbefaler at du oppgraderer det valgfrie 2 GB minnet til totalt 4 GB minne for å gjenopprette disse funksjonene. Ved aktivering må bizhub-systemet kunne kobles til Konica Minolta lisensserver.

Standardinnstilling (nettleser AV) Standardinnstilling (nettleser PÅ) Valgfritt 2 GB minne installert
Nettleser nei ja ja
IWS nei ja ja
Stempelutskrift, vannmerke, overlegg ja nei ja
Tekstutskrift (dato, side), kopibeskyttet utskrift ja nei ja
Registrert overlegg nei nei ja
XPS ja nei ja
Kompakt-PDF ja 200, 300 ppt ja
Kompakt XPS ja nei ja
OCR-tegngjenkjenning nei nei ja (med i-Option)
Kontur-PDF nei nei ja (med i-Option)
Kryptert PDF nei nei ja (med i-Option)
PDF/A nei nei ja (med i-Option)
PPTX ja nei ja
Stempelutskrift, vannmerke, overlegg ja nei ja
Bannerutskrift ja nei ja
Innsetting av bilder under kopiering1 ja nei ja
Innsetting av bilder under kopiering2 ja nei ja
Registrert overlegg nei nei ja
Kopibeskyttelse3 ja nei ja
Innsetting av bilder på baksiden under kopiering nei ja ja
Funksjonen Merknad med boks ja nei ja
Deling av adressebok nei nei ja
Lang original ja nei ja
1:1 kopiering   Kopieringshastighet med lavt komprimeringsforhold (60 % og høyere) er redusert med 20 %. (f.eks. 30 sider/minutt → 24 sider/minutt)
Kopiering: Originalskanning via DS   Kopieringshastighet med lavt komprimeringsforhold (60 % og høyere) er redusert med 20 %. (f.eks. 30 sider/minutt → 24 sider/minutt)
600 ppt skanning   Originalskanning reduserer komprimeringsforholdet med 600 ppt: 80 %, 17,1 skanninger/minutt, komprimeringsforhold: 50 %, 18,6 skanninger/minutt